Over ons

Klokkenspeciaalzaak Van den Aker heeft tijd voor u.

Nadat Francie van den Aker-Louwers haar opleiding uurwerktechnieken aan het Christiaan Huygens College in Rotterdam voltooid had heeft ze als Horloger Juwelier in 1992 haar Juwelierszaak geopend aan de Mierloseweg 317 te Helmond (Mierlo-Hout). Met een mooi assortiment kwaliteitshorloges van bekende merken en een ruime keuze aan gouden en zilveren sieraden, met daarbij een aparte bescheiden klokkenafdeling van ca.20 m², werden in al die jaren de klanten op hun wenken bediend. Vanaf het allereerste uur zijn in de eigen werkplaats de horloges, sieraden en klokken gerepareerd. Nadat zoon Egon van den Aker de opleiding klokkenmaker in Amsterdam gevolgd had en een speciale stage als klokkenmaker doorlopen had in Leiden is hij als klokkenmaker in de zaak gaan werken. Al snel bleek de werkplaats te klein en het assortiment klokken was nodig aan uitbreiding toe.

In 2005 is Klokkenspeciaalzaak Van den Aker gestart aan de Mierloseweg 287 te Helmond (Mierlo-Hout). Slechts op een afstand van ca. 100 meter van de Juwelierszaak. In het winkelgedeelte (van 2 verdiepingen) van de Klokkenspeciaalzaak is een uitgebreide keuze aan nieuwe klassieke en moderne wandklokken, tafelklokken en staande klokken. Ook is er een ruime keuze in barometers.

In de speciaal ingerichte eigen klokken reparatiewerkplaats worden klokken gerepareerd en antieke klokken gerestaureerd in Klokkenspeciaalzaak Van den Aker aan de Mierloseweg 287 te Helmond (Mierlo-Hout).

De reparaties van horloges en sieraden worden gedaan in de eigen werkplaats van Horloger Juwelier Van den Aker aan de Mierloseweg 317 te Helmond (Mierlo-Hout).

Klokken van den Aker